We Fight Together We Fight Together

Contacteer ons!

Contacteer ons via Tel :+32 471 41 37 67

Contacteer ons!

Contacteer ons via Tel :+32 471 41 37 67

Ontmoet het team van We Fight Together

Wat begon enkele jaren geleden is uitgegroeid tot een geweldig team. Dit team zet zich nu samen in om één doel te bereiken. Degene die het zo moeilijk hebben dat kleine steuntje te bieden. Ontmoet hieronder de prachtige teamleden!

'We Fight Together' One Team!!!

Team Ken SchepmansKen Schepmans - Als captain van het team kwam ik een kleine 2 jaar geleden met het idee om met enkele bevriende lopers eens iets te doen voor het goede doel. Eerst hadden we natuurlijk enkele runs al samen gelopen. Mijn idee bleek al snel postief onthaald en zo starten we met onze eerste 100K run voor Kom op tegen Kanker. Niet goed wetende wat te verwachten heb ik met dit schitterende team in 2021 meer dan 10.000€ opgehaald. Of we dat in 2022 gaan overtreffen, dat denk ik niet. Maar ons inzetten voor het goede doel. Daar kunnen we alleen maar ons aller best voor doen! Hopelijk krijgen we ook uw steun!
Volg Ken op Instagram!
Team Bram MoermanBram Moerman - Iemand van de jongere krachten in het team en hij stond samen met Ken aan de basis van dit gezelschap. Als co-capitein is Bram een echte spring in het veld. Zijn studies in de sport en zijn uniek enthousiasme in de begleiding van jongeren tijdens kampen is helemaal zijn ding! Ook met zijn job zit hij los in het sportieve om maar te zeggen dat hij de "sportieveling" van de bende is.
Volg Bram op Instagram!
Team Kristof WijnsKristof Wijns - Zich inzetten voor andere is iets wat hem op het hart geschreven is. Na enkele runs toen Ken met het idee afkwam was hij dan ook meteen ervoor gewonnen. Persoonlijke uitdagingen zijn ideaal om net dat extra tikkeltje te kunnen, zeker als je weet dat je door het geld dat je ermee kan inzamelen anderen een beter leven kan schenken. Zo krijgt het lopen toch een andere insteek... Keep fighting want dat is de enige weg!
Volg Kristof op Instagram!
We Fight Together - As One Kom op tegen Kanker 100km run
We Fight Together - As One
info@wefighttogether.be

Gsm: +32 471 41 37 67 +32 471 41 37 67